Chutně, zdravě, udržitelně 

Jak chutná dobromysl? A co třeba lichořeřišnice? To zjistili 11. 6. 2024 žáci 5. A během výletu do zahrady enviromentálního pracoviště Rozmarýnek v Jundrově, kde byl pro ně připravený program plný chutí a zábavy.

Zlatým hřebem programu bylo vaření z dobrot, které jsou často opomíjené v naší kuchyni. Třináct malých talentovaných kuchařů se pustilo do záhadných receptů, na které si sami natrhali suroviny v zahradě a s jejichž přípravou neměli sebemenší problém. Výsledkem pak byla úžasná hostina, na které si všichni pochutnali.  

Mgr. Simona Havelková 

Seznam žáků přijatých do 1. tříd

Přestup na ZŠ Herčíkova do 6. třídy

Nabídka práce do školní kuchyně

Příměstský sportovní AIM KEMP u nás na škole

Hledáme speciálního pedagoga pro výuku PSPP

Edookit a Teams